Gold Rush by night

Published on March 27, 2018 at 1:01 PM

Een geweldige avond voor mij en een maat die meegenomen mocht worden, alles was goed geregeld en uiteindelijk was het 2 uur voor de Gold Rush in plaats van een uur.

Van 19:00 tot 21:00 kon ik plaatsnemen in de Gold Rush en dit was niet alleen tijd genoeg maar ook leuk omdat je iedere keer met andere mensen in de trein zit, het verschild of je met veel mensen die een eerste keer gaan zit of veel kenners.

Als Slagharen dit vaker gaat doen adviseer ik wel om ook een familie attractie erbij te openen, ik zag namelijk wel wat mensen wachten tot de ander uit de rit kwam of kinderen die nog te klein waren die moeten eigenlijk ook iets kunnen doen in de tijd.

Helaas voor mij was te merken dat ik al wel moe begon te worden dus de onride foto zag er niet uit, maar ja dan heb ik een reden om nog een keer te gaan.

 

Ook de kortingsactie voor de dag was geweldig (Introducee €9,50) en voor Aqua Mexicana €4,00 hier is zeker gebruik van gemaakt, niet dat het normaal duur is maar een student kan altijd besparen.

 

Het was een geweldige dag en de in totaal 4 uur aan reistijd was het zeker waard.

 

Wanneer ik weer op pad ga is niet zeker maar ik probeer zo veel mogelijk te doen en dit te noteren.


 »

Add comment

Comments

There are no comments yet.