• In de maanden November tot en met april vinden er veel aanpassingen plaats hierdoor kunt u hinder ondervinden.

De Persoon achter Rowan707


Naam :

Rowan

Geboortjaar : 

1995

Geslacht : 

Man

Werk :

Electromonteur

Woonplaats :

Zevenbergen, Nederland

Apparatuur :

 

Samsung s22

Sony A6400

Sony Xperia XZ 3

Nokia Pure view 9

Insta 360  3x (action en 360 camera)


Hobby`s

Filmen & Fotograferen 

Reizen

Paardrijden (op vakantie)


Ik ben in 2011 begonnen met Rowan707 om mensen te laten zien wat mooie plekken zijn in Nederland maar al snel werd het een grote hobby.

Ondanks dat ik zelf nog een student was had ik genoeg geld om regelmatig tot vaak weg te gaan en dan ook de duurdere dingen te doen, maar de tijd is wel vaak een probleem de studie vergde veel tijd en dat ging beetje bij beetje ten kosten van deze hobby, nu ik aan het werk kan heb ik even een weekje voor de website daarna zal ik full time gaan werken dus  zal het weekend besteed worden aan de site.(na de eerste maand!)

 

Met mijn beeldmateriaal verdien ik geen geld en zet de advertenties uit, maar soms pikt de scanner van de site (YouTube) wat op en komt live muziek in de verwarring met de cd en dan kunnen ze door die persoon achter de artiesten of muziek aangezet worden. (sinds kort betaal ik voor deze site, hierdoor zijn er geen reclames maar kost mijn hobby wel meer geld.)

 

Dit is een hobby website naast mijn Full-time baan, dit kan beteken dat er momenten (weken of zelfs maanden) dat er niks nieuws verschijnt op deze site, mijn excuses daarvoor.

 

Voor iedereen die net als mij wil beginnen is er wel iets wat jullie moeten weten, het is namelijk niet goedkoop om met deze dingen te komen. De kosten kunnen hoog oplopen en niet iedereen kan dat betalen.

bijvoorbeeld.

Slagharen is voor mij 200km heen met de auto. (400km = 1 tank a €50,-)

De vakantie`s kunnen van €200,- oplopen (mijn duurste is €7000,-).

ik heb een telefoon nodig met goede camera of actioncam.

mijn huidige telefoon :  Samsung S22

actioncam : Insta 360 one R/RS

en als je een beetje in de buurt wilt komen van de professionals houd dan rekening met de filmhoek, hoogte, het geluid en de afstand.

Voorbeeld : Breda Live op het VIP deck (is in plaats van normaal naar het dubbele gestegen maar ik kijk over het publiek uit en dat levert goede plaatjes op, en dan kom ik nog niet eens in de buurt van een pro zijn.